Ο ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ. 14ο Motor Festival.

Έγινε ενημέρωση: 9 Μαΐ 2019Το σαββατοκυριακο στις 3 με 5 Μαΐου διεξήχθει το 14ο motor festival του Μιχαλη Κοντιζα. Μία τεράστια διοργάνωση που αφορά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό όχι μόνο σαν εκθεσιακό αντικείμενο, αλλά και σαν Stunt Show που κυριαρχεί στην αρένα του φεστιβαλ, σε συνδυασμό με μουσική, χορό και κωμικές δραστηριότητες, που αποτελούν απόλαυση για το κοινό. Η κορύφωση του event ήρθε την Κυριακή μαζί με την βελτίωση του καιρού και το υπερθεαματικό backflip του Mάριου Pol.Από το event δεν μπορούσε να λείπει φυσικά ο Μάριος Πολυχρονιάδης, ο οποίος μας χάρησε απίστευτες στιγμές στο 13ο φεστιβάλ με την ενέργεια του και τα trick του. Εκπροσωπόντας την ομάδα Jumper Team Circus, η οποία περιλαμβάνει κάποιους από τους καλύτερους Stunt Riders και Show man στην Ελλάδα, μας έδωσε και αυτή τη φορά ένα μοναδικό Show. Αντικειμενικά μιλώντας ο λόγος για τον οποίο ξεχωρίζει ο Μάριος δεν είναι μόνο τα δυναμικά Tricks και Skills στο Trial, αλλά κυρίως η σύνδεση με τον κόσμο χωρίς καν να πιάσει το μικρόφωνο! Αυτήν την άνεση την κέρδισε με τις συμμετοχές του σε show του εξωτερικού, και είναι ο μοναδικός Έλληνας rider που κυριαρχεί σε tricks και επικοινωνία με το κοινό. Ένα βίντεο από το φεστιβαλ μπορεί να σας πείσει, ενώ του Μάριου του αρκεί το βραβείο του πιο εντυπωσιακού οδηγού μοτοσυκλέτας που κέρδισε από τις ψήφους του κοινού.


Μισό χρόνο μετά το επιτυχημένο backflip που έκανε στην Κόρινθο επανέλαβε το κόλπο αυτό, επιβεβαιώνοντας το πόσο ριψοκίνδυνος χαρακτήρας είναι, καθώς υπάρχουν πολλοί οδηγοί που επιχειρούν τέτοιου είδους κόλπα μόνο μια φορά, όχι μόνο λόγω του προσωπικού ρίσκου, αλλά και της καταπόνησης της μοτοσυκλέτας, πράγμα όχι τοσο ορατό στον θεατή. Από ότι έχει πει ο ίδιος δεν έχουν υπάρξει ατυχήματα ή λάθος εκτελέσεις, ούτε καν στις προπονήσεις. Αυτό οφείλεται στην καινούρια του ράμπα -απαραίτητος εξοπλισμός πλέον στα show- ειδικά σχεδιασμένη για backflip και mini flip.


Η παρουσία της ΕΡΤ στο φεστιβάλ έδωσε επιπλέον βαρύτητα στην αξία της διοργάνωσης, και ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν δημοσίως ηταν αυτό το Μάριου Pol. Ελπίζουμε να τον βλέπουμε πλέον πιο συχνά σε τέτοιου είδους διοργανώσεις, να ξεσηκώνει τα πλήθη και να επιχειρεί θεαματικά κόλπα, πάντα με ασφάλεια και με τον ελάχιστο κίνδυνο.85 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων