Τέσσερα μόνο λεπτά είναι αρκετά για να εκτελέσουν 2 FLIP χωρίς δεύτερη σκέψη!!!

Η ζωή στο τσίρκο των FLAIRRIDERS.


Εάν θες και εσύ να γίνεις ένας από εμάς και να επιλεγείς το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα εκπαίδευσης FLAIR RIDER 2 μηνών από τον παγκόσμιο πρωταθλητή trial freestyle JACK FIELD.

Εδώ μπορείς να παρακολουθήσεις ένα συναρπαστικό video με τις καθημερινές προπονήσεις μας μέσα στον τσίρκο που οι FLAIR RIDERS εκτελούν τις ασκήσεις με απόλυτη ασφάλεια.

Ο κάθε αναβάτης έχει δύο trial bike και ό,τι συνεπάγεται με αυτά από ανταλλακτικά.Το trial bike σου θα πρέπει να το διατηρείς καθαρό, να ελέγχεις το service του και ό,τι άλλο χρειαστείς σαν αναβάτης.

Η προετοιμασία για το μεγάλο show περιλαμβάνει ζέσταμα μία ώρα.Και δέκα λεπτά πριν τη μεγάλη έναρξη θα σταθείς στη μικρή τέντα του τσίρκου όπου έρχεται ο κόσμος και τον υποδέχεσαι με χαρά και ενθουσιασμό για να φωτογραφηθείς μαζι του. Η αρένα είναι 6×7 και οι θέσεις 650.


Μένεις σε πολυτελές τροχόσπιτο που διαθέτει όλες τις καινοτομίες. Ο εξοπλισμός του σε απαλλάσσει από περιττά έξοδα ενώ σου παρέχει το αίσθημα της ανεξαρτησίας και της ελευθερίας..

Η ζωή ενός FLAIR RIDER σε τσίρκο είναι μαγευτική, ταξιδεύεις κάθε 15 ημέρες, γνωρίζεις καινούργια μέρη, βλέπεις μαγευτικά τοπία έρχεσαι σε επαφή με διαφορετικούς ανθρώπους αποκτάς μοναδικές εμπειρίες! Τι πιο όμορφο απο αυτό; Το μοναδικό πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να βοηθήσεις στο στήσιμο του τσίρκου (δύο μεγάλες τέντες που θα σου πάρει 2 ημέρες περίπου) και να... ένα καινούργιο ταξίδι ξεκινά!!!


97 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων